C oncepută şi înscrisă la Registrul Comerţului în anul 1992 ca unitate medicală privată cu prestaţii pluridisciplinare, “OMNISAN” îşi începe efectiv activitatea în 1994, fiind primul centru medical privat din Timişoara. În structura centrului se conjugă medicina generală, medicina de familie şi un număr de cabinete de specialitate, considerate cardinale, medicină internă, cardiologie, nefrologie, urologie, endocrinologie, neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, neurochirurgie, dermatologie, ginecologie, medicina muncii.

Titularii cabinetelor de specialitate sunt profesori universitari, şefi de clinici, şefi de disciplină, medici primari, iar partea de laborator este asigurată de Bioclinica S.A., printr-un punct de recoltare permanent în incinta centrului.

Sistemul de funcţionare – medic de medicină generală și de familie în colaborare cu medici de specialitate care pot fi contactaţi în acelaşi spatiu, precum şi serviciile unui laborator performant – au dat rezultatele scontate. Treptat, numărul cabinetelor de specialitate a crescut, iar la specialităţile mai solicitate au început să efectueze consultaţii mai mulți medici în paralel.

omnisan-mai-18_small

Explorările paraclinice, inițial elementare, au proliferat, în prezent funcţionând ecografe pentru specialităţile medicină internă, cardiologie, ginecologie, endocrinologie, urologie, nefrologie, unele în sistem Doppler-color pentru cord, carotide şi vase periferice, precum şi electrocardiografe şi audiometre de ultimă generaţie.

Î n prezent, ”OMNISAN” este un centru medical însumând numeroase specialități medicale, investigații de laborator și posibilități terapeutice moderne (terapie laser, bioptron) și clasice (crioterapie, electroterapie, aerosoli). Aici se pot efectua diagnostice rapide (1-2 zile) pentru pacienții din alte localități, precum și investigații cu caracter de screening (noduli tiroidieni, ateromatroză carotidiană, arteriopatii obliterante la fumători, depistarea precoce a glaucomului) extrem de necesare în conduita preventivă actuală.

Conform clasificării din topul național al firmelor private, Centrului Medical Privat ”OMNISAN” i s-a acordat Locul I pe țară pentru asistență medicală generală. Astfel, vechea organizare în regim ”Policlinică”, remontată pe inițiativa privată și funcționând în regim mixt – asigurări de sănătate și contra-cost – a dat rezultate favorabile, în prezent funcționând numeroase asemenea centre.

Specialități

Medicină generală și de familie

Nefrologie

Endocrinologie

Cardiologie

Interne

Neurologie

Neurochirurgie

Psihiatrie adulți

Dermatovenerice, dermatoalergologie, flebologie

ORL (copii și adulți)

Oftalmologie

Urologie

  VEZI LISTA COMPLETA →